Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران از اخذ رضایت در ۳۶ پرونده قصاص در سال گذشته خبر داد و گفت: هر ماه حدود ۵ هزار فقره پرونده در دادسرا‌ها توسط شعب ویژه صلح و سازش مختومه می‌شود. غلامرضا مهدوی، رئیس شورای حل اختلاف استان تهران در گفت‌وگو با میزان نقش شورا‌های حل اختلاف در سند تحول قضایی را با اهمیت برشمرد و اظهار داشت: فلسفه اصلی شورای حل اختلاف بر مبنای صلح و سازش است و تا حد امکان تلاش می‌کنیم که پرونده‌ها با تراضی طرفین به سرانجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس شورای حل اختلاف استان تهران با بیان تحولات صورت گرفته گفت: ساماندهی نیرو‌های انسانی و پرونده‌های قضایی در سطح شورا‌ها به عمل آمده و در حال حاضر تمامی کارکنان دارای ابلاغ فعالیت و مجتمع‌ها در سطح استان تهران دارای سیستم مدیریت پرونده (سمپ) هستند.

وی افزود: با استقرار شعب ویژه صلح و سازش در دادسراها، پرونده‌های دارای جرایم قابل گذشت به این شعبات ارجاع و هم اکنون ۴۹ شعبه ویژه صلح و سازش در دادسرا‌های شهر تهران وجود دارد و به همین منظور یک مجتمع ویژه با ۶ شعبه در دادسرای ناحیه ۱۲ به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی که مظهر صلح و امنیت در جهان بود، نامگذاری شده است.   بیشتر بخوانید: بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص با تلاش شورای حل اختلاف خوزستان پس از ۲۵ سال مهدوی اظهار کرد: هر ماه حدود ۵ هزار فقره پرونده در دادسرا‌ها توسط شعب ویژه صلح و سازش مختومه می‌شود، بدون اینکه پرونده به دادیار یا بازپرس ارسال شود و این کار باعث کاهش پرونده در دادسرا‌ها و دادگاه‌های کیفری ۲ شده و با منویات ریاست قوه قضاییه درکاهش ورودی پرونده مطابقت دارد.

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران خاطرنشان کرد: با تلاش‌های تمامی همکاران در سطح استان تهران در سال ۹۹ تعداد ۳۰ هزار فقره کاهش موجودی پرونده در اجرای احکام و شعب رسیدگی داشتیم و در رابطه با اتقان آرا هم استان تهران بالاتراز میانگین کشوری است؛ بدین معنی که درصد نقض آراء صادره در استان تهران کمتر از میانگین کشوری است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تعداد ۱۱ فقره رضایت در محکومین قصاص نفس در سال ۹۸ به تعداد ۳۶ فقره در سال ۹۹ رسیده است، گفت: در نیمه دوم سال ۹۹ تعداد کثیری از مجتمع‌های شهر تهران بالای ۳۰ درصد صلح و سازش داشته اند و در شهر‌های تابعه نیز ۲۵ درصد پرونده‌ها با صلح و سازش مختومه شده است.

مهدوی تاکید کرد: با توجه به پتانسیل‌ها و برنامه ریزی که انجام شده انتظار داریم که در نیمه اول سال ۱۴۰۰ صلح و سازش در استان تهران را حداقل به ۴۰ درصد برسانیم در حالی که میانگین کشوری صلح و سازش ۳۰ درصد است.

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران بیان کرد: در سال ۹۹ با مشارکت خیرینی که با شورای حل اختلاف همکاری دارند در ۴ مرحله کمک‌های مومنانه جمع آوری شد و دو مرحله به زندانیان نیازمند و دو مرحله دیگر به افراد نیازمند دیگر که در هر مرحله به ۱۲۰ خانوار کمک صورت گرفت.

وی بیان داشت: در تمامی زندان‌های استان تهران شعب صلح و سازش مستقر کردیم و ۲.۵ میلیارد تومان توسط خیرین برای آزادی ۲۰۳ نفر از زندانیان مالی و جرایم غیرعمد پرداخت شد و مبلغ ۲ میلیارد تومان دیگر نیز تخفیف گرفته شد.

مهدوی افزود: همچنین ۳۱ مجتمع شورای حل اختلاف تهران را به نام شهدای عزیز نامگذاری کردیم و هر نام به یک مناسبتی انتخاب شده است و در تمامی مجتمع‌های پایتخت پایگاه بسیج با فرماندهی سرپرستان مجتمع‌ها ایجاد شده است.

رئیس شورای حل اختلاف استان تهران در پایان بیان کرد: چهار هیئت بازرسی در رابطه با چشم انداز سند تحول و راهکار‌های صلح و سازش تشکیل شده و به بازرسی از واحد‌ها می‌پردازند که بازدید‌ها جنبه اداری، مالی، فرهنگی، آموزشی و قضایی دارند.

وی در پایان از راه اندازی و فعالیت ۳ سامانه پیامکی از طریق نرم افزار سروش با واحد‌های ارتباطات مردمی آموزش و بازرسی برای ارتباط با شورای حل اختلاف استان تهران خبر داد.

انتهای پیام/ برچسب ها: شورای حل اختلاف دادگستری استان تهران قصاص صلح و سازش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای حل اختلاف دادگستری استان تهران قصاص صلح و سازش رئیس شورای حل اختلاف استان تهران ویژه صلح و سازش دادسرا ها پرونده ها مجتمع ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۳۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجوگفت : اختلاف نظر در مجلس تا زمانی که به پیشرفت قانون‌گذاری و حل مشکلات مردم کمک کند، مثبت است.

وی افزود: تنوع افکار و تضارب آرا، ایرادات قوانین را به حداقل می‌رساند و کارایی آن‌ها را افزایش می‌دهد و مشکل زمانی به وجود می‌آید که اختلاف نظر به بن‌بست و عدم پیشرفت کار منجر شود.

عباسی اظهار داشت : وظیفه اصلی مجلس، قانون‌گذاری و نظارت بر عملکرد دولت است، نه پرداختن به حاشیه‌ها و مسائل فرعی است و باید وحدت و انسجام در مجلس برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد.

وی افزود : تغییر در هیئت رئیسه مجلس امری طبیعی است و نمایندگان جدید با دیدگاه‌های تازه می‌توانند در راس مجلس قرار بگیرند.

نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : احتمال اینکه یک گروه به تنهایی ریاست مجلس را تعیین کند بعید است و اتحاد گروه‌ها برای این کار لازم است.

دیگر خبرها

  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • سازش در ۲۲ هزار پرونده قضایی هرمزگان طی سال گذشته
  • جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران نجات یافت
  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • ۴۴ هزار پرونده در معاونت حل اختلاف دادگستری ایلام مختومه شد
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • راه اندازی دادگاه های صلح در کرمان