Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین افتتاح شعبه صلحی شورای حل اختلاف ویژه اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی شورای حل اختلاف استان تهران، مراسم افتتاح شعبه صلحی ویژه اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته با حضور قربانیان معاون قضایی در امور اجرایی، عمومی و اجرای احکام و سرپرست مجتمع شهید کچویی شورای حل اختلاف استان تهران و جمعی از مقامات وزارت صمت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که با رعایت کامل دستورالعمل‌های ابلاغی ستاد ملی مقابله با کرونا برگزار شد، قربانیان معاون قضایی شورای حل اختلاف استان تهران و سرپرست مجتمع شهید کچویی با تاکید بر تلاش قوه قضائیه و شورای حل اختلاف در جهت تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری و نام گذاری سال جاری به نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها، اظهار کرد: شورای حل اختلاف با توجه به سیاست‌های کلی قوه قضائیه هر کجا که تولید کنندگان و صنعتگران عزیز نیاز به مساعدت داشته باشند پای کار است و ما آمادگی داریم به کلیه صنوف در راستای مانع زدایی، تسهیل و پشتیبانی تولید خدمات قضایی ارائه دهیم و در صورت لزوم شعبه ویژه صلحی راه اندازی نماییم تا مسائل و مشکلات آنان توسط اشخاص از جنس خودشان و با همان تخصص رسیدگی گردد.

وی افزود: هر کجا که این دوستان متخصص حضور داشته‌اند با توجه به آشنایی آنان با شرایط کاری حاکم در صنف خود میزان صلح و سازشی که اساس شورای حل اختلاف است نیز افزایش داشته و ما شاهد رضایتمندی بیشتر مردم هستیم.

در ادامه ابریشمی رئیس اتحادیه، کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته، بر لزوم تخصصی شدن کارشناسان رسمی در رشته آسانسور تاکید کرد و گفت: با توجه به ضریب ایمنی بالای آسانسور و ارتباط آن با جان هموطنان لازم است کارشناسان رسمی دادگستری در رشته آسانسور که حداقل ۱۰ سال سابقه کار در این صنعت داشته و توان طراحی، شناخت قطعات عیب یابی و آشنایی با استانداردهای این صنعت را داشته باشند و از بین فارغ التحصیلان رشته‌های مرتبط اعلام شده از سوی وزارت صمت با امتحان انتخاب گردند و از ارجاع امر کارشناسی به کارشناسان رشته‌های دیگر در محاکم خودداری گردد.

وی افزود: در صورت عدم استفاده از سرویس کاران و تعمیرکاران مجاز آسانسور و بروز حادثه، مدیران ساختمان‌ها مسئولیت دارند و با توجه به بند قید شده در شرایط عمومی بیمه نامه‌های آسانسور در صورت استفاده از سرویس کاران غیرمجاز بیمه‌ها هیچگونه خسارتی پرداخت نخواهند کرد.

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته خاطرنشان کرد: در راستای حمایت از تولید با کیفیت داخل و جلوگیری از تقلب و فروش کالاهای تقلبی از قوه قضائیه و دیگر نهادهای نظارتی تقاضا داریم اتحادیه را یاری نمایند و با راه اندازی سامانه‌ای نسبت به ثبت کلیه قطعات اقدام گردد تا جلوی فروش قطعات تقلبی و نامرغوب گرفته شود.

ابریشمی گفت: با توجه به اینکه استانداردهای آسانسور یک ساله می‌باشد جاری شدن استاندارد ادواری و سالیانه نیازمند اجرایی شدن بازرسی‌های ادواری آسانسور می‌باشد و امید است با همکاری همه دستگاه‌های دخیل این موضوع مهم اتفاق افتد.

وی در پایان از قوه قضائیه و شورای حل اختلاف استان تهران به جهت راه اندازی این شعبه جهت پشتیبانی، تسهیل و مانع زدایی در کار تولید کنندگان آسانسور با توجه به نام گذاری سال از سوی مقام معظم رهبری تشکر کرد.

در پایان این مراسم، لوح ابلاغ اعضاء شعبه ۲۶۳۵ شورای حل اختلاف تهران ویژه اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته به ایشان اهداء گردید.

بر اساس گزارش روابط عمومی شورای حل اختلاف استان تهران، در خصوص صلاحیت شورای حل اختلاف لازم به ذکر است شعبه مذکور جهت رسیدگی به دعاوی مربوط به آسانسور و پله برقی در محل اتحادیه به نشانی خیابان ستارخان – نبش پاتریس لومومبا – شماره ۱۶۸ مستقر و همه روزه آماده خدمت رسانی به مردم شریف می‌باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شورای حل اختلاف استان تهران شورای حل اختلاف استان تهران شورای حل اختلاف قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از اجرایی شدن طرح ویژه به منظور کاهش جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در سراسر کشور خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سردار سید تیمور حسینی در حاشیه سفر به استان اصفهان و شرکت در سی و پنجمین کمیسیون مجمع معاونان حمل و نقل و ترافیک کلانشهرهای کشور با بیان اینکه حدود نیمی از کشته های حوادث رانندگی در معابر شهری کشور را موتورسواران و عابران پیاده تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: برای کاهش جانباختن موتورسواران و عابران پیاده یک طرح جامع و کاملی را در دستور کار داریم که ان شاء الله در آینده ای نزدیک به پلیس راهور سراسر کشور برای اجرا ابلاغ می شود.

وی افزود: در این طرح هم از لحاظ موضوعات سلبی و برخوردهای قانونی و هم از لحاظ ایجابی، فرهنگی و اقدامات آموزشی به طور دقیق پرداخته شده و تلاش خواهد شد تا میزان جان باختن موتورسواران و عابران پیاده در معابر شهری به حداقل برسد.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: هم اکنون طرحی با عنوان طرح 10 و 20 در شهر تهران در حال اجرا است که تاثیرات خوبی نیز داشته که پس از ارزیابی و بازخوردگیری و رفع ایرادات آن می توان این طرح را در سراسر کشور اجرایی کرد.

وی تصریح کرد: در طرح 10، تعداد 10 مورد از تخلفاتی که بیشتر منجربه  بی نظمی و حادثه برای موتورسواران می شود مد نظر است و در طرح 20 هم با تعداد 20 تخلف حادثه ساز برخورد می شود.

سردار حسینی گفت: در خصوص پیشگیری از حوادث رانندگی برای عابران پیاده باید یک سری الزامات نظیر روشنایی هوشمند معابر، گذرگاه های ایمن ، تجهیز خیابان ها و بزرگراه ها به پل های مکانیزه شامل بالابر و پله برقی توسط مدیریت شهری شهرها و کلانشهرهای کشور انجام شود.

وی تصریح کرد: البته در کنار این کارها آموزش و فرهنگ سازی هم نیاز است و ان شاء الله مجموعه این کار ها دست به دست هم دهد تا شاهد حوادث کمتری در این حوزه باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا کودکان و سالمندان را 2 گروه سنی آسیب پذیر در حوزه عابران پیاده عنوان کرد و گفت: هر دو قشر کودکان و سالمندان نیاز به مراقبت جدی از سوی خانواده ها دارند و بایستی مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در این حوزه انجام دهند.

لزوم جایگزینی خودروهای برقی در کلانشهرهای کشور

وی در پاسخ به پرسشی درباره نقش خودروهای برقی و هیبریدی در کاهش آلودگی هوا هم گفت: در حال حاضر نزدیک به 30 میلیون خودروی دارای سوخت فسیلی در کشور وجود دارد که برای تبدیل این تعداد خودرو به خودروهای برقی باید یک برنامه 30 ساله را پیش بینی کنیم، یعنی در طول 3 دهه کاری کنیم که در انتهای برنامه 30 ساله دیگر اثری از خودروها با سوخت فسیلی و مستهلک در کشور وجود نداشته باشد.

سردار حسینی عنوان کرد: به نظرم باید یک تقسیم کار صورت گرفته و شروع این کار از شهرهای آلوده مانند تهران، اصفهان، مشهد و تبریز کلید زده شود.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا برای کلانشهرهایی که در معرض آلودگی هوا هستند یک برنامه ریزی فوری را در نظر گرفته و پیاده سازی می کنند عنوان کرد: به نظرم اگر ما بتوانیم طی یک بازه زمانی 10 ساله در کلانشهر هایی که با موضوع آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند خودروهای برقی و هیبریدی را جایگزین خودروهای دارای سوخت فسیلی کنیم می تواند یک موفقیت بزرگ در زمینه کاهش آلودگی هوای کشور باشد.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • طرح ویژه پلیس برای کاهش مرگ موتورسواران و عابران پیاده
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه تهران «برتر کشوری» شد
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟